43.041994 N 16.091014 E

Davorka Skorin Categorisation: 3

Contact info
 • Contact person: Davorka Skorin
 • Address: Put benediktinaca 17, 21485 Komiža
 • Telephone: 00 385 (0)21 713 267
 • Cell phone:
 • E-mail: darija.apartman@gmail.com
 • Web page:
 • Accommodation type:

  Apartman 2 ***
  Apartman 4 ***
  Soba 2***
  Sstudio apartman 2***
  Apartman 2***


Photo gallery

Guest ratings

Las vacaciones en la isla fueron buenas.
Buena comida y hospitalidad amistosa.
Recomendamos este apartamento


Comfort
Location
Host
Beach

Santiago / 23.11.2017.


Vis je jako lep. U centru možete da iznajmite skuter i sami istraživati ostrvo. Apartman je čist, uredan i nedaleko od prekrasne plaže Kamenice.


Comfort
Location
Host
Beach

Nikola / 27.10.2017.


The accommodation was of a high quality, clean and comfortable. I was delighted cause it was quiet and excellent for a vacation. Watching the sea was just relaxing with the morning breakfast. The host was very polite and welcoming. She has honored us with island specialty pogaca. When we arrived she directed us to the most interesting things on the island.


Comfort
Location
Host
Beach

Kurt / 27.10.2017.


Jako tiha i mirna lokacija.Ljubazna domaćica i predivan otok.Dugo se nismo ovako proveli,savršen odmor.


Comfort
Location
Host
Beach

Marina / 27.10.2017.


Jako dobar apartman s terasom i jako lijepim pogledom.Plaža je super. Odlično mjesto za odmor.


Comfort
Location
Host
Beach

Marina / 27.10.2017.


We booked Davorka's place via booking.com and it all started wrong by her asking for the full amount in advance which is against booking.com's policy. When contacting her over the payment details she was extremely rude and told us the place was already booked anyway and she didn't have availabilities despite us having a confirmed booking. On a second contact over the phone she asked for prepayment of 30 % to be wired directly to her account and the rest to be paid at the spot upon arrival. She also mentioned that if we would decide to cancel she would refund the 30% to us. When confronted with booking.com's policy and her request of full payment in advance she started to insult me and telling that I should not come if I intended to be "edgy".....

Despite this bumpy start with Davorka we decided to stick with this reservation and wired 30% of the total amount to her private account. However, we did feel very uncomfortable with this host and finally decided to cancel our reservation after reading the other comments on this site.

We contacted booking.com in order to ask for the right thing to do as we wanted to avoid any further problem with Davorka and because we wanted to do things according to the book. Customer service at booking.com was very friendly and tried their best to help us out. Davorka refused to refund the 30%. We then contacted her directly again to find a solution. We even suggested a partial refund of 50 % of the pre-payment but even that she refused and became very rude on the phone. We intend to hand this over to a lawyer now as we are not accepting such a behavior.

We therefore strongly advise to avoid this host !


Comfort
Location
Host
Beach

Martina / 16.8.2017.


Domaćin(gospođa Davorka) izuzetno hladna i neljubazna. Gospođa ne nudi parking, te nam je jedva dopustila da auto parkiramo na par minuta da istovarimo stvari. Rekla je da se snađemo za parking. Prvih 10 minuta našeg boravka nam je držala predavanje što se sve nesmije raditi tijekom boravka kod nje. Osim toga, apartman i hodnici u kući su obljepljeni raznim upozorenjima (gasi svjetlo, zatvaraj vrata...). Apartman je bio vrlo površno očišćen, ispod kreveta između ostalog sam našao i staklo od razbijene čaše?! Kupaona smrdljiva i prljava. Suđa u kuhinji minimalno. U 12 dana boravka nije nas nijednom pitala da li nam nešto nedostaje (naravno da nije ponudila zamjenu ručnika nakon tjedan dana). I na kraju, gospođa inzistira da se zadnji dan apartman napusti do 9 sati, inače prijeti naplatom dodatnog dana (upozorenje je postavljeno na više mjesta u hodnicima kao i u apartmanu. Dakle, u dvadesetak godina koliko ljetujem po apartmanima širom Jadrana (od Rovinja do Dubrovnika), najčešće i više puta svakog ljeta nisam susreo antipatičniju osobu niti neuredniji apartman. Žalosno da takvi ljudi kvare sliku inače prekrasnog otoka i Komiže.


Comfort
Location
Host
Beach

Anđelko / 6.8.2017.


Prljav apartman, prljavo posuđe, prljavi jastuci s flekama, izrazito neugodna domaćica, prljavo plastično voće kao dekoracija???
prvo smo 150 kn potrošili na sredstva za čišćenje i pola dana da to dovedemo u stanje koje je koliko toliko dovoljno za normalan boravak.
Možda su drugi apartmani bili bolji ali naš je bio opća katastrofa!!!


Comfort
Location
Host
Beach

Dragana / 26.7.2017.


Smještaj je bio kvalitetan,čist i udoban.Bilo mi je izuzetno drago što je bilo tiho i izvrsno za odmor.Pogled na more bio je bas opuštajuć uz jutarnju kavu.Domaćin bio je jako ljubazan i gostoljubiv. Nekolko nas je puta počastio otočkim specijalitetom rogačicom. Kod dolaska nas je uputio u najzanimljivije stvari na otoku.
Obavezno posjetite Modru špilju.


Comfort
Location
Host
Beach

Radojka / 26.1.2017.


Gospođa Darija bila je izrazito ljubazna i draga. Čim smo došli s spremila nam je otočki specijalitet komišku pogaču,što je bilo dobro jer smo bili umorni od puta.Rekla nam je sve važnije znamenitosti koje treba posjetiti dok smo još na otoku i rekla nam je zanimljivosti o otoku.Apartman je bio uredan i s predivnim pogledom na more.Jedino što nam se nije svidjelo je to što nismo odmah mogli pronaći smještaj,pa smo malo lutali. No kontaktirali smo gospođu pa smo se uspjeli snaći.


Comfort
Location
Host
Beach

Karolina / 26.1.2017.


Kvaliteta smještaja daleko ispod svake razine prostora koji se ikome moze naplatiti. Nakon dugog puta na otok prva stvar koju smo kupile su rukavice za ciscenje. Izrazito neugodna i antipaticna vlasnica kojoj je jedini cilj pokupiti novac bez ambicije da se gost osjeca dobrodoslo. Sramota hrvatskog turizma i takvim ljudima bi trebala stati na kraj jer salju krivu sliku o divnom mjestu, jos divnijem otoku i krasnim ljudima koji se trude otok predstaviti u najboljem svjetlu.


Comfort
Location
Host
Beach

Mihaela / 1.8.2016.Your rating:


Insufficient Sufficient Average Good Excellent
Comfort 1 2 3 4 5
Location 1 2 3 4 5
Host 1 2 3 4 5
Beach 1 2 3 4 5

Events

Contact us

Tourist Board of the Town of Komiža

t: 00 385 (0)21 713 455

f: 00 385 (0)21 713 455

m: 00 385 (0)91 171 34 55

a: Riva sv. Mikule 2, 21485 Komiža

Skype: tzkomiza

Follow TZ KomižaBrochures
© 2011 – 2018 Tourist Board of the Town of Komiža  -  web design:

6525